Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/pisicel/public_html/topgradinite/director/class/object/class.object.php on line 550

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pisicel/public_html/topgradinite/director/class/object/class.object.php:550) in /home/pisicel/public_html/topgradinite/director/atom.php on line 41
Top Gradinite particulare Bucuresti > AtomTop Gradinite particulare Bucurestihttp://www.topgradinite.ro/director/atom.php AtomCreatorFreeGlobes2018-10-18T08:36:20+00:00Zozo Land2018-10-18http://www.zozoland.ro

Zozo Land este un loc de joaca pentru copii cu varstele intre 4-12 ani, plin de viata si culoare, un spatiu unde limita este doar de imaginatia celor mici.

Spatiul este structurat in doua zone care abordeaza jocul in mod diferit:

--break--

Zona casutelor din lemn este destinata in special copiilor cu varste intre 4 si 9 ani. Aici s-au folosit vopseluri pe baza de apa, care contribuie la crearea unui mediu cat mai natural. In aceasta zona copii isi pot lasa imaginatia libera, avand la dispozitie o serie de jocuri de genul role play:

– magazinasul unde pot pregati la cuptorul de jucarie tot felul de gustari delicioase pentru clienti foarte pretentiosi, prajiturele si biscuitei, ii pot invita la taraba cu fructe, legume si multe alte bunatati.

– o casuta special creata pentru fetite, unde baieteii sunt asteptati cu mare drag in vizita; aici, cel mici, vor descoperi o bucatarioara complet utilata cu tot ce au nevoie micile gospodine iar la etaj am pregatit o zona de living, unde micile printese se pot relaxa impreuna cu papusile lor dragi la ceai sau pot privi de la balconas ce fac baietii in turnuletul lor.

Turnuletul baieteilor a fost conceput special pentru placerile lor cele mai dragi, astfel ca este prevazut cu rampa de catarare, tobogan, statie de Politie, pusca cu aer comprimat si cu mini puscarie cu surprize ( sa ii lasam pe ei sa descopere).

Spatiul casutelor de lemn ascunde o zona Lego, unde cei mici se pot juca in voie cu indragitele piese de construit, iar la etaj, am pregatie pentru ei o alta zona,de comado, de unde se pot „hartui” in voie cu politistii din celalalt turnulet.

Cea de-a doua zona, destinata copiilor cu varste de 4-12 ani, este un ansamblu de ” indoor trampoline”, prevazut si cu saltea de sarit oblica, cos de basket si piscina de bureti.

Creativitatea din locul de joaca o regasim si in cafeneaua parintilor, un spatiu de relaxare unde cei mari isi pot reincarca bateriile alaturi de un cocktail savuros, muzica buna si prezenta prietenilor.

Facilitati locatie

– spatiu de 250mp, ansambluri de casute contruite din lemn si alte materiale naturale, atat de indragite pentru jocurile role play, trambulina cu apa si jocuri de lumini, arme cu aer comprimat (cu bile de burete), leagan tip boia. zona pasionatilor de Lego, zona de creatie si zona de ondoor trampoline, prevazuta cu saltelute de sarit si pe verticala, piscina de bureti, cos de basket.

– cafenea pentru parinti;

Recomandare varsta:

– Zona casutelor din lemn – reprezinta un spatiu destinat copiilor intre 4 si 9 ani

– Zona de indoor trampoline – reprezinta spatiul destinat copiilor intre 4 si 12 ani

Adresa locatie: Bd. Timisoara nr. 50, sector 6, Bucuresti

Website: www.zozoland.ro

Tel: 0747 793 505

E-mail: contact@zozoland.ro

Facebook: https://www.facebook.com/zozolandplayground/

 

]]>
Gradinita Rising Stars2018-10-18http://www.risingstars.ro Grădiniţa Rising Stars, cu predare în limba engleză este locul perfect în care copiii dumneavoastră se vor juca şi vor învăţa! În grădiniţa noastră,situată în centrul Bucureştiului (zona P-ţa Victoriei-Banu Manta) şi având o curte spaţioasă,fiecare copil --break-- este special,iar voia bună şi zâmbetul sunt ingredientele esenţiale ale programului inovativ “a învăţa prin joc”,parte integrantă a modelului de educaţie britanică-Early Years Foundation Stage. Într-o clădire spaţioasă,amenajată şi mobilată special pentru a întâlni nevoile copilului, ne asigurăm că unicitatea şi individualitatea fiecarui copil este recunoscută prin oferirea unor metode de predare creative şi în acelaşi timp diferenţiate în funcţie de personalitatea copilului şi dorinţele acestuia. Fiecare spaţiu al instituţiei noastre,a fost gândit într-un spirit familial, prietenos şi securizat. Astfel copiii se simt ca acasă şi în deplină siguranţă, ceea ce le favorizează dezvoltarea autonomiei şi îi ajută să-şi dezvolte inteligenţa.

Website : www.risingstars.ro  

]]>
Brit Academy2018-10-18http://www.gradinita-engleza.ro BritAcademy este o retea de gradinite cu predare in limba engleza, care urmeaza principiile Early Years Foundation Stage, model de buna practica in educatia timpurie.
Ariile curiculare majore sunt dezvoltarea personala, sociala si emotionala, limbaj si comunicare si dezvoltarea fizica.
--break--
BritAcademy Bucuresti este autorizata in Marea Britanie de catre Council of British international Schools.

Facilitati: sistem de supraveghere online, locatie linistita, curte amenajata, cabinet medical, optionalele self-awareness, teatru si arts and crafts sunt incluse in taxa.

Tarife: 900 lei program scurt cu gustare si pranz.
1200 lei program lung, optionale in limba engleza, incluse

Contact: Strada Spatar Nicolae Milescu nr.24, sect. 2 (in spatele bldv. Ferdinand)
Tel: 0740329105

www.gradinita-engleza.ro
Fb: fb.com/GradinitaEngleza
]]>
La Iris2018-10-18http://www.lairis.ro La Iris. Primul club de familie din Bucuresti te asteapta sa te distrezi si relaxezi intr-o vila eleganta din Cotroceni, sectorul 6. La noi copii se simt minunat: alearga pe iarba in gradina, se joaca in casuta din copac, se distreaza in locul de joaca prietenos, spatios, curat si dotat cu o multime de atractii; iar tu te poti relaxa in Cafeneaua pentru parinti sau pe terasa, sau poti juca gratuit diverse jocuri gen Activity impreuna cu ceilalti parinti.
La Iris este cea mai prietenoasa locatie pentru petreceri copii! Va asteptam cu drag!
--break--
www.lairis.ro
contact@lairis.ro
0862.266.760]]>
Petreceri Fantastice2018-10-18http://www.petrecerifantastice.ro Petreceri Fantastice organizeaza petreceri pentru copii in Bucuresti si imprejurimi.  Va punem la dispozitie o gama variate de servicii pentru petreceri copii si adolescenti, toate la nivel profesional. Brandul nostru se bazeaza pe incredere si recomandari, fiecare eveniment fiint tratat cu multa grija si responsabilitate. Printre serviciile oferite: Animatori petreceri copii - peste 100 de personaje, ursitoare botez, candy bar, magician, masina de vata de zahar, spectacole, scenete, decoratiuni si cate si mai cate pentru ca evenimentul tau sa fie unul perfect.
Petreceri Fantastice - Colectionam zambete!
--break--
www.petrecerifantastice.ro
office@petrecerifantastice.ro
0762.266.760

]]>
Free school2018-10-18http://www.freeschool.ro/ Proiectul Free School își propune a fi ceea ce numim educație democratică – un ideal de învățământ în care democrația este atât un scop, cât și o metodă de instruire. Ea aduce educației valori democratice (dreptate, respect și încredere) și cultivă auto-determinarea într-o comunitate.
--break--
Free School este un loc democratic, auto-guvernator în care adulții și copiii au drepturi egale. Filozofia care-l animă este de a permite fiecărui individ libertatea de a-și descoperi țelul în viață și de a-l urma în modalitatea și ritmul proprii. Simplul fapt de a face parte dintr-o comunitate în care ai un cuvânt de spus și în care găsești îndrumare atunci când ai nevoie te responsabilizează ca individ și îți hrănește încrederea în sine.
Free School oferă un mediu în care copiii pot crește fericiți și liberi, unde pot descoperi și învăța natural, fără presiuni, fără condiționări și fără concurență. În funcție de vârsta și de propriul interes pentru o anumită activitate, copiii sunt liberi să participe sau nu, având libertatea de a-și gestiona propriul timp.
Free School este un loc în care segregarea pe vârste nu există, așa că aici găsești copii de vârste diferite, învățând unii de la ceilalți exact ca într-o mare familie.

Interacționând liber, copiii învață cum să comunice eficient, empatic, atenți la sentimentele lor și ale celor din jur. Ei ajung să deprindă foarte repede abilități de negociere și de compromis și învață să-și asume responsabilitatea pentru faptele lor. Bunul simț și grija pentru libertatea proprie și a celor din jurul lor sunt principalele reguli aplicate în educația democratică, din care decurg regulile concrete.
Într-o eră în care se dorește schimbare pe toate planurile, își face simțită prezența din ce în ce mai mult și în domeniul educației conceptul de ALTERNATIV. Diversitate în educație, descoperirea calităților unui copil și explorarea lor, centrarea pe copil, oferirea unui spațiu cât mai prietenos și, nu în ultimul rând, calitatea educatorului/profesorului, sunt unele dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de sistem alternativ în educație.
Conceptul Free School s-ar defini în linii mari ca un loc unde educația se reinventează, unde copilul se simte ca acasa prin continuitatea mediului familial, unde se întâlnește cu prietenii săi, ca împreună să meargă în fiecare zi pe acest fir al vieții numit CUNOAȘTERE/DESCOPERIRE prin experiment și prin propriile trăiri. Alături de ei, sunt îndrumătorii – adulți cu diferite pregătiri gata să-și ofere ajutorul și cunoștințele dobândite – care fac parte și ei din categoria de prieteni ai copiilor de la Free School.
În funcție de vârstele copiilor, se organizează activități special concepute pentru a veni în întâmpinarea dezvoltării lor cât mai natural cu putință, fără presiuni, fără recompense și concurență.
Ca parte din auto-guvernare, săptămânal, se ține întâlnirea de grup la care participă toți membrii personalului și copiii. Aici are loc stabilirea bunului mers al lucrurilor, stabilirea limitelor, a regulilor (urmate de către toți participanții, fie copil sau staff), a cursurilor, activităților, dar și problemele ce apar pe parcurs – remediere de conflicte, certuri între copii și rezolvarea lor. Tot ce se dezbate în cadrul acestor întâlniri săptămânale se finalizează prin supunere la vot a deciziei luate și punerea ei în caietul de reguli Free School pentru a fi urmate."


Tarife

Pachete educationale si ateliere Free School: Pachet FREE SCHOOL – 1100 lei/luna (interval 08:30 – 13:00 cu gustare) – Curs de actorie, curs limba engleza si yoga sunt incluse in pret!
Copiii impreuna cu indrumatorii, desfasoara activitati de gradinita specifice varstei, beneficiaza de gustarea de fructe/legume si atelierele:  Optional actorie – Actrita Ruxandra Coman; Yoga pentru copii – Trainer Octavia Manofu si Curs limba engleza si dezvoltare personala. Aceste trei ateliere sunt incluse in tariful Pachetului FREE SCHOOL de 1100 lei/luna.
In prezent, pe langa activitatile de gradinita desfasurate in intervalul 08:30 – 13:00, incepand cu ora 12:00 luni – joi, in cadrul Free School se tin urmatoarele ateliere:

Luni – 12:00 – 13:00 Actorie
Marti – 12:00 – 13:00 Yoga
Miercuri – 12:00 – 13:00 Muzica
Joi – 12:00 – 13:00 Arta

Limba engleza este inclusa in programul zilnic al copiilor in cadrul Pachetului Free School.

Interval 13:00 – 20:00 Program de ateliere

In completarea activitatilor indrumatorilor cu copiii, puteti alege din paleta noastra de ateliere si cursuri.
Preturile atelierelor de mai jos sunt pentru copiii care au achizitionat Pachetul Free School. Daca nu sunteti membru Free School, preturile le veti gasiti in descrierea fiecarui atelier in parte.

Curs muzica pentru copii – „Muzicantii Voiosi” fondator Diana Herman – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 2+
Optional actorie – Actrita Ruxandra Coman – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 3 ani +
Yoga pentru copii – Trainer Octavia Manofu – 100 lei/luna (4 sedinte)  varsta 3 ani +
Limba germana – Trainer Octavia Manofu – 100 lei/luna (4 sedinte)  varsta 3 ani +
Arte & Design – Trainer Bianca Gainus – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 3 ani +
Matematica prin jocuri – Trainer Roxana Draganoiu – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 6 ani + Dezvoltare personala pentru copii – Psiholog/Psihoterapeut Andreea Neagu – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 4 ani + Mindfulness pentru copii – Psiholog/Psihoterapeut Andreea Neagu – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 4 ani + Scriere creativa – Trainer Claudia Muntean – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 7 ani + Junior antreprenor – Trainer Lucia Radu-Simota – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 5 ani + Arta digitala – Trainer Lucia Radu-Simota – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 5 ani + Matematica si Fizica, aplicate si distractive -Trainer Dan Radu-Simota –100 lei/luna (4 sedinte) varsta 5 ani + Junior programator – Trainer Dan Radu-Simota – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 5 ani +
Atelierul de creatie – Coach Alexandra Dragomir – copii (45 lei/atelier); parinti (45 lei/atelier); parinte-copil (65 lei/atelier)
Atelier de decorat prajituri sanatoase – Trainer Anca Alina Ionescu – 45 lei/atelier
Curs limba engleza si dezvoltare personala – 50 lei/sedinta de 90 minute – varsta 4 ani +
Curs limba franceza si dezvoltare personala – 60 lei/sedinta de 90 minute – varsta 4 ani +
Apicultura pentru copii – Dragos Neagoe – 50 lei/atelier
Cursuri de parenting – Trainer Mihaela Berechet – 70 lei/parinte Atelierele se tin doar daca exista un numar minim de 5 participanti.

Pentru inscrieri accesati formularul din site www.freeschool.ro/tarife sau e-mail la contact@freeschool.ro
]]>
Free school2018-10-18http://www.freeschool.ro/ Proiectul Free School își propune a fi ceea ce numim educație democratică – un ideal de învățământ în care democrația este atât un scop, cât și o metodă de instruire. Ea aduce educației valori democratice (dreptate, respect și încredere) și cultivă auto-determinarea într-o comunitate.
--break--
Free School este un loc democratic, auto-guvernator în care adulții și copiii au drepturi egale. Filozofia care-l animă este de a permite fiecărui individ libertatea de a-și descoperi țelul în viață și de a-l urma în modalitatea și ritmul proprii. Simplul fapt de a face parte dintr-o comunitate în care ai un cuvânt de spus și în care găsești îndrumare atunci când ai nevoie te responsabilizează ca individ și îți hrănește încrederea în sine.
Free School oferă un mediu în care copiii pot crește fericiți și liberi, unde pot descoperi și învăța natural, fără presiuni, fără condiționări și fără concurență. În funcție de vârsta și de propriul interes pentru o anumită activitate, copiii sunt liberi să participe sau nu, având libertatea de a-și gestiona propriul timp.
Free School este un loc în care segregarea pe vârste nu există, așa că aici găsești copii de vârste diferite, învățând unii de la ceilalți exact ca într-o mare familie.

Interacționând liber, copiii învață cum să comunice eficient, empatic, atenți la sentimentele lor și ale celor din jur. Ei ajung să deprindă foarte repede abilități de negociere și de compromis și învață să-și asume responsabilitatea pentru faptele lor. Bunul simț și grija pentru libertatea proprie și a celor din jurul lor sunt principalele reguli aplicate în educația democratică, din care decurg regulile concrete.
Într-o eră în care se dorește schimbare pe toate planurile, își face simțită prezența din ce în ce mai mult și în domeniul educației conceptul de ALTERNATIV. Diversitate în educație, descoperirea calităților unui copil și explorarea lor, centrarea pe copil, oferirea unui spațiu cât mai prietenos și, nu în ultimul rând, calitatea educatorului/profesorului, sunt unele dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de sistem alternativ în educație.
Conceptul Free School s-ar defini în linii mari ca un loc unde educația se reinventează, unde copilul se simte ca acasa prin continuitatea mediului familial, unde se întâlnește cu prietenii săi, ca împreună să meargă în fiecare zi pe acest fir al vieții numit CUNOAȘTERE/DESCOPERIRE prin experiment și prin propriile trăiri. Alături de ei, sunt îndrumătorii – adulți cu diferite pregătiri gata să-și ofere ajutorul și cunoștințele dobândite – care fac parte și ei din categoria de prieteni ai copiilor de la Free School.
În funcție de vârstele copiilor, se organizează activități special concepute pentru a veni în întâmpinarea dezvoltării lor cât mai natural cu putință, fără presiuni, fără recompense și concurență.
Ca parte din auto-guvernare, săptămânal, se ține întâlnirea de grup la care participă toți membrii personalului și copiii. Aici are loc stabilirea bunului mers al lucrurilor, stabilirea limitelor, a regulilor (urmate de către toți participanții, fie copil sau staff), a cursurilor, activităților, dar și problemele ce apar pe parcurs – remediere de conflicte, certuri între copii și rezolvarea lor. Tot ce se dezbate în cadrul acestor întâlniri săptămânale se finalizează prin supunere la vot a deciziei luate și punerea ei în caietul de reguli Free School pentru a fi urmate."


Tarife

Pachete educationale si ateliere Free School: Pachet FREE SCHOOL – 1100 lei/luna (interval 08:30 – 13:00 cu gustare) – Curs de actorie, curs limba engleza si yoga sunt incluse in pret!
Copiii impreuna cu indrumatorii, desfasoara activitati de gradinita specifice varstei, beneficiaza de gustarea de fructe/legume si atelierele:  Optional actorie – Actrita Ruxandra Coman; Yoga pentru copii – Trainer Octavia Manofu si Curs limba engleza si dezvoltare personala. Aceste trei ateliere sunt incluse in tariful Pachetului FREE SCHOOL de 1100 lei/luna.
In prezent, pe langa activitatile de gradinita desfasurate in intervalul 08:30 – 13:00, incepand cu ora 12:00 luni – joi, in cadrul Free School se tin urmatoarele ateliere:

Luni – 12:00 – 13:00 Actorie
Marti – 12:00 – 13:00 Yoga
Miercuri – 12:00 – 13:00 Muzica
Joi – 12:00 – 13:00 Arta

Limba engleza este inclusa in programul zilnic al copiilor in cadrul Pachetului Free School.

Interval 13:00 – 20:00 Program de ateliere

In completarea activitatilor indrumatorilor cu copiii, puteti alege din paleta noastra de ateliere si cursuri.
Preturile atelierelor de mai jos sunt pentru copiii care au achizitionat Pachetul Free School. Daca nu sunteti membru Free School, preturile le veti gasiti in descrierea fiecarui atelier in parte.

Curs muzica pentru copii – „Muzicantii Voiosi” fondator Diana Herman – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 2+
Optional actorie – Actrita Ruxandra Coman – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 3 ani +
Yoga pentru copii – Trainer Octavia Manofu – 100 lei/luna (4 sedinte)  varsta 3 ani +
Limba germana – Trainer Octavia Manofu – 100 lei/luna (4 sedinte)  varsta 3 ani +
Arte & Design – Trainer Bianca Gainus – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 3 ani +
Matematica prin jocuri – Trainer Roxana Draganoiu – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 6 ani + Dezvoltare personala pentru copii – Psiholog/Psihoterapeut Andreea Neagu – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 4 ani + Mindfulness pentru copii – Psiholog/Psihoterapeut Andreea Neagu – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 4 ani + Scriere creativa – Trainer Claudia Muntean – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 7 ani + Junior antreprenor – Trainer Lucia Radu-Simota – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 5 ani + Arta digitala – Trainer Lucia Radu-Simota – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 5 ani + Matematica si Fizica, aplicate si distractive -Trainer Dan Radu-Simota –100 lei/luna (4 sedinte) varsta 5 ani + Junior programator – Trainer Dan Radu-Simota – 100 lei/luna (4 sedinte) varsta 5 ani +
Atelierul de creatie – Coach Alexandra Dragomir – copii (45 lei/atelier); parinti (45 lei/atelier); parinte-copil (65 lei/atelier)
Atelier de decorat prajituri sanatoase – Trainer Anca Alina Ionescu – 45 lei/atelier
Curs limba engleza si dezvoltare personala – 50 lei/sedinta de 90 minute – varsta 4 ani +
Curs limba franceza si dezvoltare personala – 60 lei/sedinta de 90 minute – varsta 4 ani +
Apicultura pentru copii – Dragos Neagoe – 50 lei/atelier
Cursuri de parenting – Trainer Mihaela Berechet – 70 lei/parinte Atelierele se tin doar daca exista un numar minim de 5 participanti.

Pentru inscrieri accesati formularul din site www.freeschool.ro/tarife sau e-mail la contact@freeschool.ro
]]>
Gradinita Start for Kids2018-10-18http://www.gradinitastartforkids.ro/ Gradinita Start for Kids. Gradiniţa este amplasată pe Strada Strada Nicolae Velescu nr 5, sectorul 1 al capitalei, in zona Dorobanți, in apropierea statiei de metrou Aviatorilor.

Gradinita Start for Kids  promoveaza prin activitatile pe care le ofera ideea unei educatii prescolare de calitate la standarde europene. Gradinita este ea insasi dezvoltata in baza un proiect din fonduri europene si contine absolut toate ingredientele unui proiect de succes pentru educatia copiilor, respectand toate standardele si normele impuse de ARACIP pentru o caliate superioara in invatamantul prescolar.
--break--

Pe langa dotarile de exceptie , Gradiniţa Sart for Kids dispune de cele mai moderne solutii educationale si modalitati de lucru interactive datorita pregatirii profesionale si calificarii personalului didactic.

Viziune Grădiniță
Gradiniţa Start for Kids  crede cu tărie în puterea jocului respectand varsta copilariei si incurajand  fiecare copil sa isi descopere abilitatile si talentele innascute inca din primii ani. Asadar toate activitatile atat din curriculum obligatoriu cat si activitatile optionale se bazeaza pe joc in asa fel incat copilul este incurajat  să capete încredere în forţele proprii, să experimenteze, să se bucure de mândria reuşitei, să aleagă şi astfel să înveţe să îşi asume responsabilităţi, să îşi satisfacă setea de cunoaştere, să îşi dorească şi să ştie că poate fi cel mai bun!

Misiune Grădiniță
În grădiniţa noastră, copilul va fi pregătit pentru viaţă, pentru cerinţele existente şi viitoare, dezvoltându-i spontaneitatea, independenţa gândirii, motivaţia creativă şi dorinţa de a-şi exprima opiniile. Fiecare copil dispune de un potenţial creativ care, prin intermediul grădiniţei, este dezvoltat şi încurajat.

Procesul instructiv-educativ se va desfăşura conform programei prevăzute de Ministerul Educaţiei Naţionale pentru pilonul naţional, folosind tehnici de predare moderne, interactive, materiale didactice performante şi dotări la standarde internaţionale.
Activităţile educative obligatorii, precum şi programul extraşcolar, vor fi variate şi gândite ţinând cont de particularităţile de vârstă şi de ritmul propriu de învăţare al fiecărui copil. Un rol important în succesul acestei misiuni îl constituie jocul şi măiestria cadrelor didactice calificate. Numărul redus de copii ce alcătuiesc o grupă (12 – 15 copii) este esenţial pentru modelarea şi dezvoltarea personalităţii fiecărui copil în parte. Vor fi efectuate evaluări periodice cu privire la evoluţia copilului dumneavoastră, ce vă vor fi prezentate gradual.

Inscrie-ti acum copilul la Gradiniţa particulară Start for Kids  din Bucureşti şi va beneficia de:
•    Servicii educaţionale de înaltă calitate;
•    Cadre didactice cu experienţă bogată şi pregătire specializata de gradinita;
•    Programe educaţionale şi de recreere variate;
•    Program alimentar şi nutriţional adecvat vârstei de gradinita, utilizând în mare măsură servicii specializate de catering;
•    Un loc de joacă cu mobilier modern;
•    Asistenţă medicală permanentă;
•    O alternativă eficientă pentru un drum educaţional de succes.

Alege GRADINITA START FOR KIDS , pentru un START bun in viata!

Web: http://www.gradinitastartforkids.ro/
Email: office@gradinitastartforkids.ro]]>
Gradinita Crocodil Dandi2018-10-18http://www.gradinitadandi.ro Gradinita Crocodil Dandi. "Primii pasi in viata sociala a copilului au doar masura dorintei dumneavoastra, insa investitia sufleteasca este fara margini iar noi suntem aici pentru a investi suflet alaturi de voi!!!"
Oferta noastra:
--break--
• Gradinita
• Petreceri pentru copii
• Sfarsit de saptamana liber pentru parinti
Despre noi:
• Gradinita "Crocodilul Dandi" vine in sprijinul dumneavoastra pentru a va sti copilul intr-un mediu sigur si atractiv
• Fiecare grupa functioneaza intr-o clasa cu predare si ingrijire adaptate varstei

Activitatile gradinitei:
• Gradinita ofera o perioada de acomodare a copilului impreuna cu parintele in perioada 01 iulie - 20 august
• Activitati principale - gradinita "Crocodilul Dandi" functioneaza dupa programa Ministerului Educatiei si Cercetarii si aduce in plus predarea intensiva a limbii engleze de la cea mai mica varsta.
• Activitati de cultura generala - pictura si modelaj, bune maniere, educatie estetica, educatie ecologica, educatie igienico-sanitara, educatie rutiera, muzica, gimnastica aerobica;
• Activitati optionale - cursuri de franceza, germana sau dansuri de societate;
• Activitati extrascolare - vizite organizate in scop educativ la: muzee, gradini botanice, gradini zoologice, spectacole teatrale, expozitii si excursii.

Oferte speciale:
• Sfarsit de saptamana liber pentru parinti
Parinti! Si noi am fost in situatia voastra, si noi avem copii si ne-am dorit cateodata un week-end liber! Nu am putut dar voi puteti...suntem aici pentru a va ajuat!... ; avem grija de copilul dumneavoastra oricand vreti o perioada libera!!!
• Petreceri pentru copii
Oferim de ziua copilului vostru o petrecere de neuitat, fara griji si timp pierdut pentru organizare, avand meniuri variate si numeroase surprize:
- spectacole de teatru, papusi si marionete;
- divertisment si amuzament cu clovni si personaje din povesti;
- face painting, baloane modelate;
- asigurarea unor amintiri de neuitat pe suport digital (CD, DVD);
Deci:
- Copilul dumneavoastra se afla pe cele mai sigure maini!
- Timpul pe care vi-l doreati liber, acum intr-adevar ve apartine!
- Petrecerile copiilor dumneavoastra vor ramane de neuitat!
- Lista invitatilor este a dumneavoastra, succesul petrecerii il garantam noi!

Acreditare:   
Gradinita este Autorizata cu Nr. 5353/18.09.2008!

Orar:   
1. 7.30-13.00
2. 7.30-14.00
3. 7.30-18.00
4. 7.30-20.00

Tarife:    1. 7.30-13.00 = 550 RON
2. 7.30-14.00 = 550 RON + Masa
3. 7.30-18.00 = 750 RON + Masa
4. 7.30-20.00 = 900 RON + Masa
Masa = 14.5 RON/zi

Spatiul gradinitei:   
este format din 5 sali cu grupe de 12 copii, amenajat corespunzator varstei.

Grupele de copii:   
Fiecare grupa functioneaza intr-o clasa cu predare si ingrijire adaptate varstei:
• Prichindei (2-3 ani)
• Mica (3-4 ani)
• Mijlocie (4-5 ani)
• Mare (5-6 ani)
• Pregatitoare (6-7 ani)
• After School (pana in clasa a patra)
Grupele sunt de 12 copii.

Alimentatie:   
Masa cuprinde mic dejun, pranz, desert.
Costul este de 14.5ron / zi.

Program de somn:   
in intervalul 14.00-16.00 - in dormitoare special amenajate.

Vacante:   
Craciun, Paste, 1 Mai si o saptamana in luna august pentru igienizare.

DATE DE CONTACT

Adresa gradinitei:    Str. Rasovita Nr.18
Cartier:
Reper: in spatele Cinematografului Gloria
Mijloace de transport:
Troleibuze: 70; 79; 92;
Autobuze: 311.
Sector: 3


Numere de telefon:   
Tel. fix: 021.324.04.02
Tel. mobil: 0740.145.974

Persoane de contact:    Anda Dragu

Internet:    Web:     www.gradinitadandi.ro

E-mail:     gradinitadandi@yahoo.com
anda_dragu@yahoo.com

]]>
Aristokids2018-10-18http://www.aristokids.ro Aristokids. Gradinita si After-School amplasate in sectorul 1, intr-o vila moderna aflata departe de zgomotul strazii. Avand peste 10 ani de experienta in educatie Aristokids este locul unde copiii se dezvolta armonios, urmand un program educational holistic in timp ce se simt...ca acasa! Engleza face parte din toate programele noastre, avand multe alte discipline optionale in functie de preferinte. (franceza, germana, karate, tenis, sah, dans, quilling etc)]]>