Acasa > Cursuri
 Boem Club - lectii de muzica

Boem Club - lectii de muzica Lectiile Boem Club se adreseaza amatorilor de muzica din Bucuresti indiferent de varsta sau de nivelul cunoasterii muzicale.

5
Voturi
Vot Felixkids

Felixkids Felixkids, Cursuri Limba Germana, Engleza, Franceza, Actorie si pictura pentru copii de gradinita. Germana copii, Franceza copii, engleza copii, pictura copii, Cursuri optionale pentru copii de gradinita.

4
Voturi
Vot Mirunette International Education

Mirunette International Education Mirunette International Education ofera servicii de cea mai inalta calitate: tabere educationale in strainatate, cursuri de limbi straine in strainatate, scoli si licee, universitati in strainatate.

3
Voturi
Vot Edu-care

Edu-care Edu&Care este primul pachet de programe educative nonformale pentru copiii din Bucureşti care ţinteşte dezvoltarea personală printr-o abordare echilibrată a celor 8 dimesiuni ale Inteligenţei Multiple.

2
Voturi
Vot Cabinet Veronica Herghelegiu

Cabinet Veronica Herghelegiu

CABINET DE PSIHOTERAPIE pentru Copii, Parinti si Adolescenti

https://www.facebook.com/CabinetVeronicaHerghelegiu

 

Ce putem oferi pentru tine si micutul tau?

Terapie ABA

 Dezvoltarea copilului tau te ingrijoreaza?

Sunt Veronica Herghelegiu, Psiholog- Logoped in Psihoterapia Copilului si Adolescentului, Terapia ABA, Specialist in Hipoterapie, Consiliere si Psihoterapie Parentala,  cu o experienta de peste 20 ani in servicii  dedicate ajutorarii copiilor mici, copiilor mai mari, adolescenților și adulților tineri cu tulburări din spectrul autist și provocări asociate, inclusiv tulburarea de comunicare socială (pragmatică) și tulburarea de învățare nonverbală (NVLD).

Va astept in cadrul Cabinetului de Psihoterapie si Logopedie  pentru a va oferi dumneavoastra, parintilor, o experiența si cunoasterea necesara pentru a înțelege și a răspunde nevoilor copiilor mici, copiilor mai mari, adolescenților și adulților tineri cu autism  și provocări asociate, ajutându-i în același timp să evolueze.

 Daca va confruntati cu:

...

1
Voturi
Vot Cabinet logopedic Alexia

Cabinet logopedic Alexia Cabinet logopedic Alexia | Cabinetul de logopedie Alexia va sprijina cu terapie logopedica, defectologie si logopedie, intarziere in dezvoltarea limbajului, balbaiala. Cabinetul este situat in Bucuresti Sector 6

1
Voturi
Vot cabinet-logopedie.ro

cabinet-logopedie.ro cabinet-logopedie.ro. Servicii logopedie; pshihologice; Terapii ocupationale ; Terapia ABA Art-trapie; programe educational-creative.

1
Voturi
Vot Free school

Free school Proiectul Free School își propune a fi ceea ce numim educație democratică – un ideal de învățământ în care democrația este atât un scop, cât și o metodă de instruire. Ea aduce educației valori democratice (dreptate, respect și încredere) și cultivă auto-determinarea într-o comunitate.
...

0
Voturi
Vot