Top Gradinite particulare Bucuresti »
5 Siteuri asociate cu acest cuvant cheie : copii


 Gradinita Pisicel

Gradinita Pisicel

Gradinita Pisicel.

Gradinita autorizata cu predare in limba engleza, limba spaniola, germana, teatru, dans si gimnastica, modelaj, arte martiale, pictura, tenis, pian si multa voie buna.
...

Premium
16587
Voturi
Vot Gradinita GSP cu profil sportiv

Gradinita GSP cu profil sportiv Dragi parinti si copii,
incepand cu luna septembrie 2011Gradinita GSP a dat startul tuturor copiilor care vor sa devina campioni!!!
...

196
Voturi
Vot Gradinita zum zum

Gradinita zum zum Gradinita ZUM ZUM este amplasata in Bucuresti, in sectorul 1, intr-o zona linistita in apropierea Garii de, intr-o cladire cu spatii largi si luminoase avand o curte cu un spatiu generos.

135
Voturi
Vot Design decorativ

Design decorativ Designdecorativ.ro este dedicat pentru cei creativi, cu idei practice, incluzand o galerie de poze, amenajari interioare, baie, birou, bucatarie, camera copii, dormitor, sufragerie. Solutii ce dau un aspect si un farmec aparte.

33
Voturi
Vot Cabinet Veronica Herghelegiu

Cabinet Veronica Herghelegiu

CABINET DE PSIHOTERAPIE pentru Copii, Parinti si Adolescenti

https://www.facebook.com/CabinetVeronicaHerghelegiu

 

Ce putem oferi pentru tine si micutul tau?

Terapie ABA

 Dezvoltarea copilului tau te ingrijoreaza?

Sunt Veronica Herghelegiu, Psiholog- Logoped in Psihoterapia Copilului si Adolescentului, Terapia ABA, Specialist in Hipoterapie, Consiliere si Psihoterapie Parentala,  cu o experienta de peste 20 ani in servicii  dedicate ajutorarii copiilor mici, copiilor mai mari, adolescenților și adulților tineri cu tulburări din spectrul autist și provocări asociate, inclusiv tulburarea de comunicare socială (pragmatică) și tulburarea de învățare nonverbală (NVLD).

Va astept in cadrul Cabinetului de Psihoterapie si Logopedie  pentru a va oferi dumneavoastra, parintilor, o experiența si cunoasterea necesara pentru a înțelege și a răspunde nevoilor copiilor mici, copiilor mai mari, adolescenților și adulților tineri cu autism  și provocări asociate, ajutându-i în același timp să evolueze.

 Daca va confruntati cu:

...

1
Voturi
Vot