Top Gradinite particulare Bucuresti »
6 Resultate pentru : pasi

 Gradinita Cami

Gradinita Cami Gradinita Cami. Copilul este centrul universului. Noi stim lucrul acesta si de aceea ne angajam sa ii indrumam cu dragoste si profesionalism micutii pasi, spre o educatie desavarsita si o intergrare in societate bazata pe forte proprii.
...

505
Voturi
Vot Gradinita Primii pasi

Gradinita Primii pasi Primii Pasi

Gradinita ofera predare bilingvã prin Metoda proiectelor (limba românã-limba englezã);
...

254
Voturi
Vot Gradinita Crocodil Dandi

Gradinita Crocodil Dandi Gradinita Crocodil Dandi. "Primii pasi in viata sociala a copilului au doar masura dorintei dumneavoastra, insa investitia sufleteasca este fara margini iar noi suntem aici pentru a investi suflet alaturi de voi!!!"
Oferta noastra:
...

64
Voturi
Vot Gradinita Nicoland

Gradinita Nicoland Nicoland este un centru educațional cu 6 principii pentru cei 6 ani ai copilului preșcolar....

3
Voturi
Vot Zozo Land

Zozo Land

Zozo Land este un loc de joaca pentru copii cu varstele intre 4-12 ani, plin de viata si culoare, un spatiu unde limita este doar de imaginatia celor mici.

Spatiul este structurat in doua zone care abordeaza jocul in mod diferit:

...

11
Voturi
Vot Cabinet Veronica Herghelegiu

Cabinet Veronica Herghelegiu

CABINET DE PSIHOTERAPIE pentru Copii, Parinti si Adolescenti

https://www.facebook.com/CabinetVeronicaHerghelegiu

 

Ce putem oferi pentru tine si micutul tau?

Terapie ABA

 Dezvoltarea copilului tau te ingrijoreaza?

Sunt Veronica Herghelegiu, Psiholog- Logoped in Psihoterapia Copilului si Adolescentului, Terapia ABA, Specialist in Hipoterapie, Consiliere si Psihoterapie Parentala,  cu o experienta de peste 20 ani in servicii  dedicate ajutorarii copiilor mici, copiilor mai mari, adolescenților și adulților tineri cu tulburări din spectrul autist și provocări asociate, inclusiv tulburarea de comunicare socială (pragmatică) și tulburarea de învățare nonverbală (NVLD).

Va astept in cadrul Cabinetului de Psihoterapie si Logopedie  pentru a va oferi dumneavoastra, parintilor, o experiența si cunoasterea necesara pentru a înțelege și a răspunde nevoilor copiilor mici, copiilor mai mari, adolescenților și adulților tineri cu autism  și provocări asociate, ajutându-i în același timp să evolueze.

 Daca va confruntati cu:

...

1
Voturi
Vot